Dag 1: Na aankomst allereerst de omgeving verkennen en het station Pisa S. Rossore is dichtbij. Op dag 2 verkennen we de stad Pisa en een bezoek aan de toren van Pisa mag niet worden overgeslagen.

Dag 3: We stappen op het station Pisa S. Rossore in de trein naar Lucca. Met de 4 wheels fiets trappen we ons over de stadsmuur. We beklimmen de toren met de bomen en genieten van het uitzicht.

Dag 4: We stappen weer op de trein en brengen een bezoek aan Firenze. Een drukke, dure en toeristische stad. Omstreeks 16:15 uur kwam de regen met bakken naar beneden en in de verte was de donder en bliksem te horen. Na anderhalf uur konden wij onze tocht weer voortzetten.

Dames 3 gaan weer op stap, en deze keer hebben we de trein als vervoermiddel voor een bezoek aan Limburg.

Bij een uitstapje naar Schin op Geul, mag natuurlijk een rit langs de miljoenenlijn van Valkenburg naar Simpelveld niet ontbreken.

Na afloop van ons recreatieve tennisseizoen stappen we the old ladies of dames 3 op het vliegtuig richting Portugal met als "thuisbasis" Quarteira.

Als afsluiting van het sportseizoen vertrekken de Dames-3 voor een weekendje naar een ander oord. Dit keer IJmuiden aan zee. Ondanks de koude wind weer een geslaagd uitstapje.

Met een groep vriendinnen nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten.

Met Dames 3 naar Barcelona, als afsluiting van weer een \"Winterseizoen\".

Valancia, een fantastische stad, mede dank zij de drooggevallen \"gracht\" die omgetoverd is naar een wandelroute, zodat je de stad op elk moment kan binnenvallen. Tel de bruggen en je weet waar je bent.

Brugge de stad die het beste beken kan worde doorr ook een rondvaart door de grachten .

Ontspanning aan het Noordzeestrand, lekker luieren en zo nu en dan een fietstocht.

Lekker lang weekend Noord-Holland. De omgeving per fiets verkennen en zo nu en dan een terrasje pakken.

De zee trekt altijd, en dus zijn wij neergestreken in Noordwijk.

Antwerpen met zijn pleinen en terrassen, en wel even opletten waar je een consumptie nuttigd. Voor het weet betaal je voor een koffie met gebak 10 gulden.

We hadden een mooi weekend uitgezocht voor een bezoek aan Maastricht. Straatfestival alom.

Voor het eerst met z\'n allen naar het buitenland. Een lange zit in de bus bracht ons in Praag. Met een heuse reisleidster verkennen we de stad, en soms werden we losgelaten en zochten we onze eigen bezienswaardigheden.

Brussel, de stad van Manneke Pis, maar ook Vrouke Pis kan er wat van.

Het bij velen geliefde eiland Terschelling werd deze keer uitgekozen voor een lang weekend weg. Uitwaaien was met de stevige wind geen probleem.